Vrei sa ajungi pe sticla?

Date:

Daca iti doresti sa ajungi vedeta si ai talente incontestabile acum este momentul tau sa faci un pas in fata, vorba baietilor de la Voltaj. MediaProPictures a dat zvon in tara ca este in cautare de noi vedete ce asteapta sa fie descoperite. Astfel daca ai talent actoricesc, te princepi la muzica si iti doresti sa devi cunoscut/a nu ezita sa mergi la casting-uri pentru ca nu se stie „de unde sare iepurele” norocos pentru tine.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a te prezenta la casting?

Varsta cuprinsa intre 4 si 21, un car de talent, o tona de ambitie si un mic mai mult curaj si incredere. Cum procedezi? Trebuie sa te inscri la adresa casting.acasatv.ro completezi formularul si astepti sa fi sunat. Intre timp daca ai pana in 14 ani pregatesti pentru auditie un cantec si o poezie, tinerii intre 14 si 17 ani trebuie sa pregateasca un cantec si un monolog/povestire iar tinerii peste 17 ani (varsta maxima e 21) trebuie sa pregateasca ….de toate :))

Succes si asteptam sa va urmarim pe sticla 🙂

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...