Adina ( HEAVEN) lanseaza piesa Lipsa ta

0
1831
Adina lipsa ta
Adina lipsa ta
Adina lipsa ta

Adina Postelnicu, membra a trupei HEAVEN s-a lansat in cariera solo cu piesa „Lipsa ta” sub numele de scena Adina, altfel spus  a renuntat la numele de familie si se prezinta doar cu numele mic.

„Am visat dintotdeauna la un proiect muzical doar al meu, iar acum am facut pasul acesta, doar dupa ce am primit binecuvantarea fetelor. Heaven este trupa mea de suflet si vom merge, in paralel, mai departe, atata timp cat si ele isi vor dori lucrul acesta. Vom ramane mereu la fel de unite. Am ales sa colaborez in continuare cu aceleasi persoane, in ceea ce priveste productia muzicala – Kazibo Music, Alex Pelin, Ovidiu Baciu, Dan Andrei Deaconu si Daniel Costache. Alaturi de Cat Music am facut primii mei pasi in muzica, in trupa Heaven si colaborez, in continuare, tot cu cei de la Cat Music”, a declarat ADINA.

Muzica si textul sunt semnate de Kazibo Music iar instrumental este compus de  Deaconu Dan Andrei, Daniel Costache iar piesa prezinta  trairi din viata mea personala, despre o poveste de dragoste frumoasa si suferința, care a urmat despartirii. Clipul de tip lyric video a fost filmat la Vila 23 din Snagov Ilfov iar Ana Mironescu s-a ocupat de  make-up, iar de styling Manuela Pungan si Anca.

Adina Lipsa ta 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: