Recenzie|Epoca de gheata 4-Continente in deriva

0
1285

Chiar daca premiera filmului „Epoca de gheata 4-Continente in deriva” a avut loc de ceva timp in Romania sunt convins ca nu toti dintre voi ati ajuns sa-l vedeti. Recent am ajuns sa-l vedem si putem spune ca am petrecut momente extrem de placute „in compania” celebrelor personaje: Manny, Ellie , Diego , Sid , Scrat  si Eddie. Actiunea si scenariul nu stiu cat sunt de importante pentru film, ci conteaza extrem de mult starea de spirit care o transmite intreaga productie prin glumele pasate de la unii la altii. Actiunea animatiei este doar un pretext pentru a pune in evidenta caracterele personajelor.

In acceasta serie Manny, Diego si Sid pleaca in aventura vietii lor pe un iceberg dupa ce pamantul este afectat de un cataclism natural, astfel un intreg continent este in deriva. Numai ca Manny ramane departe de familia lui, aceastia raman pe uscat iar mamutul si cei doi prieteni vor pluti in deriva si vor da de bucluc intalnindu-se cu un cimpanzeu-pirat 😀 Se vor lupta cu acesta, isi vor face noi prieteni si intr-un final se vor regasi cu restul „turmei”. In aceasta serie fiica lui Manny a ajuns la varsta adolescentei si la „prima dragoste” fapt ce a generat si despartirea lor.

Ne place 3D sau nu….? Chiar daca in prezent majoritatea filmelor sunt 3d…personal pot sa spun ca imi place mult mai mult varianta clasica….personajele din „Epoca de gheata” parca erau de plus si nu ma duceau cu gandul la animatia aceea plina de viata.

Regia este semnata de Steve Martino, Mike Thurmeier iar scenariu a fost scris de Michael Berg, Jason Fuchs, Mike Reiss

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: