Vocea Romaniei, prima seara de Live-uri

Date:

vocea romaniei33Vocea Romaniei este un fenomen, este mai mult decat o simpla emisiune de televiziune. Vocea este un spectacol de zile mari ce este impletit cu un reality show. Dupa aceasta emisiune destinele unor oameni de schimba in mod radical; incep sa fie cunoscuti publicului si unii dintre ei culeg roadele. 

Vocea Romaniei „e pe bune”

Am fost invitati sa urmarim Vocea Romanei LIVE din studiourile de la Buftea, alaturi de ziaristi, sustinatori, artisti. O atmosfera incendiara, timpul zboara efectiv si simti emotiile celor dee pe scena. Atunci cand esti in fata televizorului te intrebi cat  este pe bune ?  Si cat  la suta este stiut, regizat, pregatit. In mod cert fiecare minut din emisiune este bine stabilit anterior, astfel ca totul sa se vada perfect acasa. Ceea ce am simtit ca este 100 % acolo a fost jurizarea si alegerea castigatorilor; emotiile, stangaciile lor, tristetea, bucuria, totul mi-a transmis scena.

Cine a mers mai departe dupa prima  emisiune  Live  Vocea Romaniei sezonul 2014

 ECHIPA TUDOR

Favoritul publicului – Ivana Farc

Salvat de antrenor – Andreea Avarvari

ECHIPA MOGA

Favoritul publicului – Claudiu Rusu

Salvat de antrenor – Anda Dimitriu

ECHIPA SMILEY

Favoritul publicului – Maria Simandi

Salvat de antrenor – Vladimir Pocorschi

Ce as schimba la Vocea Romaniei ?

Asa  cum spuneam, timpul este foarte bine calculat. Echipa are la dispozitie 6 minunte de publicitate sa faca schimbari, sa aduca decor, sa curete scena. Totul merge ceas, prea ceas uneori. In acest context timpul dedicat juriului sa comenteze este extrem de limitat si -prea bine- calculat, astfel ca ii inhimba si ii enerveaza uneori. Desigur, asta nu se vede pe tv, dar se simte acolo. Ar fi mult mai haiosi daca ar fi lasati ceva mai „liberi”in exprimare. Stiu ca asa ceva e greu de realizat pentru ca ar putea decala chiar si cu cateva minute bune fiecare melodie.

Marius Moga ne-a anuntat in mod oficial: Se insoara

Un moment fain si emotionat a fost cel in care juratul marius Moga ne-a anuntat ca se insoara cu iubita lui Bianca Lapuste, reporter PRO TV

„In aceasta seara, in public nu se afla iubita mea, ci logodnica mea”, a spus Moga inainte sa se indrepte catre Bianca si sa o sarute in fata tuturor.


Nu toate vocile de la Vocea Romanei ajung sa faca o cariera din muzica

In mod cert nu toti cei care urca pe scena la Vocea Romaniei vor trai din muzica si vor ajunge superstaruri. Pentru a transforma pasiunea pentru muzica / talentul vocal special in „meseria”de cantaret trebuie sa se alinieze mai multe stele. Unii ar spune ca reprezinta „cheia succesului”, cheie pe care nimeni nu  o are, dar care a fost definita ca 1%talent si restul munca. In mod cert, in muzica 1% talent nu e suficient, dar nici 90% talent si restul relaxare nu e ok.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...