Videoclip|Matteo & Lee More – Champion

0
777

Astazi a avut loc premiera clipului Champion – Matteo & Lee More. Artistul  ne vorbea despre aceasta piesa in cadrul interviului luat de mine si ionela acum cateva luni 🙂

Vrem sa scoatem ce e mai bun din piesa asta. Am lucrat 7 luni, a trecut prin mii de variante. Ultima varianta a iesit cu ajutorul lui LLP, MULTUMIM.

In momentul acela nu era stabilita ideea clipului si nici macar regizorul. Iata ca acum, in luna iulie, baietii ne arata ca s-au miscat bine: au clip, aparitii tv de promovare, iar concertele au inceput sa vina. Artistul ne-a dezvaluit ca proiectul de eveniment oferit de trupa Matteo in acest an ( caci DA, Matteo a devenit o trupa) este reprezentat de un show complet de cateva ore : concert, animatie si DJ set live mix cu DJ DOX &Lee More.

Matteo si-a facut si o schimbare de look, si-a tuns dredurile, despre care a spus

“Inainte aveam un cap greu, mergeam pe spate, iar acum se duce capul in fata . A fost o decizie importanta pentru mine. Am purtat cozi afro timp de noua ani iar cu ocazia acestui clip mi-am testat norocul la poker pe parul meu, ca sa zic asa. Jocul a fost real, propria mea iubita m-a batut la poker ! Cartile ce mi-au venit nu au fost atat de bune si m-am vazut obligat sa respect miza si sa ma las tuns. Am renuntat la cozile afro » povesteste Matteo.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=0LYze3-pM6k[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: