Videoclip|Kamelia – Prima oara

1
723

Kamelia Hora a lansat ieri cel mai nou clip al sau ce promoveaza piesa „Prima oara”, o piesa romantica, cu versuri extrem de frumoase care sunt convins ca va ajunge la inima tuturor fanilor. Piesa a fost compusa de fratele artistei si a intrat deja in play-list-urile radiourilor, beneficiind si de un concurs de rermixuri destinat djilor amatori. Concursul a fost castigat de Bot Ciprian care a fost desemnat de un juri format din reprezentanti ai celor mai importante statii de radio din Romania.

Clipul piesei „Prima oara” a fost produs de George Hora si Trandafilm si este un clip de imagine, fara un scenariu deosebit dar care reuseste sa surprinda acea stare de „zbor” pe care o ai cand esti indragostit. Ceea ce nu imi place la acest clip este ca regizorul a selectat si cadre de iarna, cu zapada….:D tinand cont de faptul ca videoclipul a fost lansat primavara si va fi difuzat pe timp de vara.

Am lansat videoclipul piesei PRIMA OARA si ma bucur mult ca reactiile au fost pozitive si ca mesajul pe care am vrut sa il transmit a ajuns la voi 🙂 a declarat Kameila.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=gZoWDa-XKIE[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: