Rapperul Drake si-a luat bac-ul la 25 de ani

Date:

Se pare ca nu doar la noi tinerii au probleme cu bac-ul, ci si la ei, adica la candieni si nu ma refer doar la unii tineri, ci chiar la vedete. Rapperul Drake a absolvit liceul la vârsta de 25 de ani,dupa ce a renunţat să mai frecventeze cursurile liceului Forest Hill Collegiate Institute din Toronto în adolescenţă, după ce a primit un rol în serialul de televiziune „Degrassi: The Next Generation”. Ulterior, el a preferat să continue să lucreze în showbiz, optând pentru o carieră muzicală.

Într-o serie de postări pe Twitter, Drake le-a spus fanilor săi: „Am luat 9,70 la ultimul meu examen. Am avut o medie de 8,80. Este una dintre cele mai frumoase senzaţii din toată viaţa mea. Astăzi, am absolvit liceul!”.

„Îi mulţumesc din suflet profesoarei mele Kim Janzen, pentru că a petrecut ultimele cinci luni lucrând fără oboseală cu mine pentru aceste examene”, a adăugat muzicianul.

 


foto: popdust.com

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...