J Balvin va lansa o piesa cu Inna- Cola Song

0
2287
INNA j balvin
J Balvin Inna
J Balvin Inna

J Balvin, artistul care a cucerit intreaga lume cu hitul tranquila va lansa in  curand o piesa cu Inna. Single-ul  Cola Song va beneficia, asa cum era si firesc si de un clip ce a fos deja filmat in Costa Rica si acum se afla in stadiul de postproductie. Inna se pregateste sa lanseze in curand albumul LatINNA  si in acelasi timp are o colaborare cu rapperul Pitbull pentru „Good time„.

Mai mult decat atat J Balvin a lucrat in paralel si cu o alta artista din Romania, Xonia. Chiar daca nu este atat de faimoasa cu siguranta este la fel de frumoasa si chiar se gandeste la o relatie cu Banlvin.

„Eu vorbesc cu J Balvin de un an, colaboram la o piesa. Avem foarte multe lucruri in comun: pasiunea de a merge la sala sa ne intretinem, sa avem o viata sanatoasa. La filmare am avut numai fructe si legume si toata lumea ne intâmpla <<Unde e mâncarea?>> si noi doi le spuneam << Pai asta e mâncarea!>>. Eu am fost invatata sa las lucrurile sa se intâmple… Nu stiu ce o sa fie cu J, dar noi ne intelegem bine. Daca o sa fie ceva, o sa fie. Oricum, cu noul meu single voi merge si in partea de sud a Americii… Asa ca el vine aici, eu merg acolo…, ” a declarat XONIA..

J Balvin Inna- Cola Song

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: