VIDEOCLIP NOU–SONNY FLAME–SALE EL SOL!

0
643

Dragii mei dragi, daca va era dor de mine, iata-ma-s! Cu toata zapada asta, am fost prinsa sub nameti, si cu greu am reusit sa ies. ;;) Am revenit cu forte proaspete zic eu si cu o mare dorinta sa vina vara…vreau sa vina vara inapoi–vorba cantecului…:)

Apropo de vara, calduri si soare, avem un nou single de la “focosul” Sonny Flame care suna a vacanta, petrecere la mare si multe alte distractii la care momentan putem doar visa. Piesa a fost realizata impreuna cu GrooveBox si va fi inclusa pe un material discografic pe care cantaretul il pregateste pentru fanii  si mai ales fanele lui. ;;)

Iata ce a declarat Sonny Flame despre noua productie:

La producerea piesei s-a lucrat in echipa cu cei de la GrooveBox, iar rezultatul final a fost foarte bun. Asa ca am ales Sale el Sol sa fie urmatorul meu single, dintr-o multime de alte piese care cel mai probabil se vor gasi pe un viitor material discografic”, a declarat Sonny Flame.

A trecut ceva vreme de cand am auzit de Sonny, in toamna l-am vazut alaturi de Claudette in Around the world iar in iulie a lansat single-ul Get Ur Clothes Off care nu s-a materializat intr-un videoclip si nici nu prea s-a auzit pe radio.

Enjoy si reveniti cu pareri si impresii!

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=FEn3YaxvCuM[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: