Bere Gratis – Despre mine si ea (Videoclip)

Date:

bere-gratis-despre-mine-si-despre-ea

Bere Gratis, ajunsi in comeptitia Eurovision, au lansat si videoclipul pentru piesa Despre mine si ea. La putin timp dupa anuntarea trupei intre cei 12 finalisti ai Selectiei Nationale Eurovision 2014, Bere Gratis incepe promovarea piesei din concurs, Despre mine si ea, cu lansarea videoclipului oficial.

Videoclipul este unul amuzant care doreste a destinde starea de incordare dintr-un cuplu. Cei doi protagonisti Mihail Georgescu(Mita) si o fata frumoasa sunt personajele principale, care traiesc in apartamente alaturate, iar trairile fiecaruia se intercaleaza in viata celuilalt.

Piesa Despre mine si ea  este inculsa  intre cele 12 finaliste care lupta pentru a ajunge la Copenhaga si a ne reprezenta in competitia europeana.

Prezenta trupei in concurs a generat controverse, intrucat Mihail Georgescu (Mita), solistul trupei este casatorit cu Liana Stanciu, care anul acesta este seful delegatiei Romaniei la Eurovision 2014.

Coincidenta sau nu, trupa Bere Gratis si-a manifestat interesul de a participa la Eurovision, lucru care nu s-a intamplat pana acum, si a si reusit o calificare in finala cu piesa  Despre mine si ea, al carui clip a fost filmat cu cateva zile inainte de anuntarea rezultatelor.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...