FRESH NEW VIDEO-FLY PROJECT-MUSICA!

Date:

Dragii mei dragi, sigur v-au intoxicat baietii de la Fly Project cu piesa asta care este difuzata in draci la radio! 🙂

Cu două piese în top 100 cele mai difuzate piese din România în anul 2011, dintre care „Goodbye“ pe locul doi, şi sute de concerte în ţară şi în străinatate, trupa Fly Project lansează clipul celui mai nou hit – „Musica“. Piesa a strâns, de la momentul lansării până în prezent, peste 6,8 milioane de vizualizări doar pe contul oficial Fly Records şi este de 6 săptămâni pe primul loc în difuzarile radio.

Videoclipul „Musica“ a fost filmat în Los Angeles şi Bucureşti, având drept personaje doi tineri care se întâlnesc întâmplător într-un fast-food şi se îndrăgostesc unul de celălalt.

„Cei doi sunt oricare dintre oamenii pe care îi vedem pe stradă, aici sau în America, şi funcţionează pe acelaşi tipar ca oricare dintre noi. Nu sunt modele, nu sunt altfel, sunt nişte oameni care-şi trăiesc viaţa în ritmul anului 2012, oriunde în lume, care se luptă să se întreţină, vor să-şi atingă visurile şi să-şi găsească dragostea. Mereu avem impresia că altundeva este altfel, că celălalt are o viaţă cu totul diferită, condusă de alte reguli, dar ne dăm seama că lumea îşi impune regulile peste tot. Visăm, ne trezim la realitate, iubim sau nu, muncim din nevoie sau din pasiune, avem de ales sau urmăm calea dată, tiparul are aceleaşi puncte pe care toţi le bifăm“, declară Tudor Ionescu.

„Musica“
, noul hit Fly Project produs de Fly Records, a beneficiat de un clip realizat de Alex Ceauşu şi echipa sa de la Ador Media, aceeaşi echipă care a realizat şi videoclipul piesei Goodbye, hitul internaţional lansat de Fly Project la începutul anului 2011.

Enjoy!

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=3P06kyFpIQU[/pro-player]

sursa: okmagazine.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...