Videoclip|Drei Ros ft. MiKE B – Party my life away

0
795

 

S-a lansat clipul piesei Party my life away semnata de Drei Ros si Mike B adica Mihai Budeanu (3 Sud Est). Piesa a fost promovata prima data la nivel  international, iar acum artistii isi vor indrepta atentia si catre Romania.  Clipul a fost a fost realizat intr-un timp record la cele mai inalte standarde profesionale. Daca unii se intrebau cum s-a ajuns la aceasta colaborare, tot Mihai ne-a raspuns: Mihai Stan, managerul lui si bineinteles managerul lui Drei Ros a fost cel care a stabilit datele colaborarii dintre cei doi artisti.

Artistul de la Constanta a raspuns recent in cadrul unui interviu la o intrebare despre cariera sa muzicala si despre aceasta colaborare:

Ati avut un succes enorm cu 3SE, dar si melodia „Party my life away”, de exemplu, a impresionat strainii. Credeti ca sunt sanse sa egalati sau sa depasiti performanta formatiei din care ati facut parte?

Sunt doua lucruri diferite, 3SE a facut cea mai mare performanta ca si trupa dance in Romania, cand alte trupe se destramau dupa 2-3 ani de existenta, 3SE mergea mai departe, pana intr-un moment ce e drept, au fost 11 ani, totusi. Sa spun acum cu aceasta colaborare noua ca vor exista sanse sa depasim trupa 3SE este prematur pentru ca este posibil sa fie doar o colaborare de o piesa sau sa continuam acest proiect in formula aceasta de 2, vom vedea cum evolueaza lucrurile in timp si ce feedback vom avea in viitor.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=up3rplbrj2E[/pro-player]

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: