Trupa Byron a lansat o aplicatie mobila pentru smartphone-uri

0
743

Daca pana nu de  mult  band-urile din Romania nu stateau foarte bine la capitolul comunicare online se pare ca in ultimul timp au inteles ca mediul online poate face minuni. Promovarea  prin social media a devenit principala modalitate prin care artistii pot comunica cu fanii intr-un timp real cu  rezultate rezultate foarte bune in raport cu costurile. Trupa Byron si-a promovat evenimentele si prin intermediul blogurilor, chinezu fiind unul dintre cei care au contribuit la promovarea trupei.

Aplicatia pentru smartphone-uri este dedicata fanilor trupei care sunt pasionati de telefonia mobila si stau si butoneaza fara oprire.  Aceasta le va permite utilizatorilor sa fie la curent in timp real cu toate noutatile legate de trupa, sa aiba in permanenta la indemana calendarul concertelor, sa asculte muzica byron “on the go” si, nu in ultimul rand, sa aiba acces la continut exclusiv! Aplicatia poate fi descarcata de la adresa http://byronmusic.ro/mobile.

“Nu e un joc, e un app de prezentare byron de pe care poti sa asculti, sa cumperi, are o gramada de continut exclusiv (demo-uri, partituri etc.), are clipurile, poze noi, versuri, informatii, instrumente, concertele care au fost si vor fi, news (integrat cu Facebook). Nu e foarte mare – sub 20 mega – si va fi disponibil si pentru tablete. Pentru moment e doar pentru Android, dar va fi si pentru iPhone. Ii vom adauga in curand mai multe alte chestii care n-au intrat in prima versiune, asa ca stay tuned!”

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=OUVolEkh7R0[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: