O luna de platina pentru Keo si Skizzo Skillz

0
1126

In aceasta perioada lucrurile merg din plin pentru Keo si Skizzo Skillz.  Cei doi artisti ce vin din Keo  Skizzozone muzicale diferite  si-au unit fortele pentru un proiect comun. Albumul SKEO s-a bucurat de mare succes la public, fapt reflectat si de vanzarile din mgazinele LIDL, mai precis 13.500 de unitati vandute de la finalul anului trecut pana acum. Asa cum am scris aici albumul a primit Discul de platina pentru vanzari din partea casei de discuri Roton.

Ne-ati premiat si ne-ati onorat cu un disc de platina iar noi va multumim cu o LUNA DE PLATINA” a declarat Keo in ceea ce priveste campania de multumire dedicata fanilor de pe pagina lui de Facebook.

Cei doi au in plan sa continue colaborarea, astfel ca la finele acestei luni vor lansa o noua piesa, insa pana atunci ii vor rasplati pe fani prin intermediul retelelor de socializare pentru faptul ca le-au cumparat albumul si nu au preferat sa-l “fure” de pe internet.

 Fanii vor castiga zilnic premii personalizate prin concursuri. Norocosii vor primii CD-uri si tricouri SKEO. Unde? pe pagina lui de Facebook facebook.com/keomusic

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: