O luna de platina pentru Keo si Skizzo Skillz

Date:

In aceasta perioada lucrurile merg din plin pentru Keo si Skizzo Skillz.  Cei doi artisti ce vin din Keo  Skizzozone muzicale diferite  si-au unit fortele pentru un proiect comun. Albumul SKEO s-a bucurat de mare succes la public, fapt reflectat si de vanzarile din mgazinele LIDL, mai precis 13.500 de unitati vandute de la finalul anului trecut pana acum. Asa cum am scris aici albumul a primit Discul de platina pentru vanzari din partea casei de discuri Roton.

Ne-ati premiat si ne-ati onorat cu un disc de platina iar noi va multumim cu o LUNA DE PLATINA” a declarat Keo in ceea ce priveste campania de multumire dedicata fanilor de pe pagina lui de Facebook.

Cei doi au in plan sa continue colaborarea, astfel ca la finele acestei luni vor lansa o noua piesa, insa pana atunci ii vor rasplati pe fani prin intermediul retelelor de socializare pentru faptul ca le-au cumparat albumul si nu au preferat sa-l „fure” de pe internet.

 Fanii vor castiga zilnic premii personalizate prin concursuri. Norocosii vor primii CD-uri si tricouri SKEO. Unde? pe pagina lui de Facebook facebook.com/keomusic

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...