Recomandare – Greselile si adevaratele trailere din spatele filmelor.

Date:

Recomandare - Greselile si adevaratele trailere din spatele filmelor.

 

 

 

Multi dintre noi vizionam filme pentru pur si simplul sentiment de a ne destinde, de a avea un moment de relaxare, insa putin sunt cei care vor sa descopere si alte lucruri in timpul filmului, cum ar fi unele greseli de montaj sau sa faca o mica analiza comparativa cu alte filme de gen… Bineinteles, totul se poate face la o a doua vizionare… Personal, pot spune ca sunt un impatimit in analiza filmului din punct de vedere al montajului si incerc de fiecare data sa descoper greselile pe care editorii de montaj le-au omis. Tocmai de aceea as dori sa va ofer doua recomandari, si anume, doua canal de Youtube, in care cinefilii impatimiti si nu numai pot descoperii ceea ce se ascunde in spatele unui pelicule, ce greseli se pot observa la o mai mare  atentie sau cum ar arata un film privit din alt unghi de vedere.

 

 

Primul canal recomandat este CinemaSins, al carui rol este de a evidentia greselile din filme si despre care intradevar pot spune ca duce lucrurile la un nivel profesionist. Si nu sunt cuvinte mari… In fiecare filmulet de prezentare sunt scoase in evidenta cele mai mari greseli ale unor blockbustere recente, in timp de 4 minute sau cel putin, fiecare cadru avand o detaliere a greselii respective, cat si o vizualizare ampla. Cu siguranta aceasta este o munca de echipa, dat fiind faptul ca este cel mai complet vlog de acest gen, incepand de la detaliere pana la structura fiecarui episod in  parte. Drept exemplu, ultimul film care a trecut prin analiza celor de la CinemaSins este blockbusterul anului trecut, The Hobbit: An Unexpected Journey, in care au putut fi descoperite un numar de 45 de greseli, in cea mai mare parte fiind erori de coordonare a actiunii, unele dintre cele mai intalnite genuri de erori. Veti putea urmarii de asemenea, odata cu abonarea la acest canal, si alte pelicule ce se regasesc pe lista de redare, printre care pot aminti  Skyfall, Resident Evil: Afterlife sau Inception. Unul dintre lucrurile care intradevar este atractiv consta in faptul ca exista oportunitatea ca fiecare utilizator sa lase drept comentariu o cerinta de film pentru viitoarele editii, astfel veti descoperii lucruri inedited care nu au putut fi observate la o prima vedere.

 

CinemaSins: Episodul The Hobbit: An Unexpected Journey (Greseli in 4 minute sau cel putin).

 

 

 

Ultima recomandare de pe lista este Screen Junkies, un canal nu cu mult diferit fata de CinemaSins, dar privit dintr-o alta perspectiva, si anume: care ar fi cu adevarat povestea din filmele preferate. Ceea ce este de laudat este modul in care sunt redate epidoadele, sub forma unui trailer, care, pot spune, ca este mult mai bine conceput  decat multe dintre trailere lansate in perioada recenta. Totul incepe de la conceptul ca fiecare film are o poveste ascunsa in spate lui. Fiecare film poate fi interpretat  intr-un alt mod. Dar poate multi am putea spuna ca strica farmecul peliculei. Ceea ce are si un gram de adevar…  Ultima lor creatie este pentru filmul Les Miserables, musicalul care a incantat milioane de oameni din intreaga lume, dar care nu a putut sa nu treaca de ochiul critic al echipei de la Screen Junkies. Vezi vedea abordarea originala in care vor evidentia principalele lipsuri ale acestui film, care este cu adevarat demersul povestii si ce se poate spune despre personaje (altfel decat ceea ce vedem pe marile ecrane). Originali, ingeniosi, obiectivi si fara scrupule… De asemenea, si acest canal ofera posibilitatea utilizatorilor de a-si spune opinia cu privire la ce film doresc sa vada in viitoarele episoade.

 

Screen Junkies: Les Miserables (Adevaratul Trailer).

 

 

 

In speranta ca va veti simti bine dupa vizionarea acestor clipuri, as dori sa va ofer un mic bonus, celor care sunt impatimiti in descoperirea greselilor din filme, si anume, site-ul moviemistakes.com, un MANUAL (si cred ca nu este un lucru spus exagerat) in ceea ce priveste ochiul vigilant al cinefililor inraiti, un site pe care il recomand cu mare placere si care, pe langa multe alte lucruri, poate sa ofere si momente de amuzament. Aici veti descoperii erori al turor filmelor, indifferent de gen, indiferent de perioada, la  care sunt atasate sin in anumite cazuri imagini elocvente urmate de o descriere amanuntita. Asa ca nu va pot ura decat… VIZIONARE PLACUTA!

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...