Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Date:

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, „Zile şi Nopţi” iar restul se rezolvă de la sine, la un simplu PLAY. Pentru că atât Nico cât şi Pepe chiar nu au nevoie de vreo prezentare iar piesa lansată azi cucereşte de la primele acorduri.

Dincolo de mesajul piesei care trebuie descoperit individual, „Zile şi Nopţi” poate face referire şi la faptul că fanii celor doi foarte îndrăgiţi artişti au cerut şi au aşteptat foarte mult timp această colaborare.Şi iată că se întâmplă când şi cum nu se putea mai bine, la început de primăvară, într-o zi dedicată iubirii exact ca versurile piesei.

Se continuă astfel tradiţia ca primăvara să o începem cu Pepe. Bineînţeles că era păcat să întrerupem acesta iar Pepe a hotărât să facă lucrurile altfel, la un alt nivel, având-o alături pe Nico.

„Zile şi Nopţi” este o piesă pentru noi, in primul rănd, pentru mine, pentru Nico, pentru sufletele şi plăcerea noastră de a ne simţi bine în faţa microfonului. Şi de aceea piesa a ieşit aşa. De aceea inclusiv eu o am pe repeat încă de când mi-a trimis Laurenţiu ideea şi era era doar vocea lui Nico trasă. Bine, eu sunt şi fan Nico, dar cine nu e? Normal că acum îmi dau seama că trebuia să facem de mult o piesă împreună însă cred că toate se întâmplă la timpul potrivit. Şi sunt convins că asteptarea a meritat şi pentru oameni, pentru prieteni, pentru cei ce ne iubesc, pentru fanii noştri, cei care vin peste tot la concertele noastre sau ne vor alături de ei în cele mai frumoase momentele ale vieţii lor.” a spus Pepe.

„Cu siguranţă “Zile şi Nopţi” nu s-ar fi lansat dacă dintr-un motiv sau altul Pepe nu ar fi tras pe această piesă. De când Laurenţiu şi Ovidiu mi-au arătat ghidul piesei, am ştiu că pot să o lansez doar alături de Pepe, şi ma bucură faptul că ne-a ieşit şi că sună atăt de bine. Eu am fost prima care a spus că piesa este prea scurtă, însă poate acesta este un semn că ar putea urma si o a doua parte. Este adevărat că după ce am lansat piesa “Ascultă-mă” cu Theo Rose, fanii şi-au dorit din partea mea o colaborare cu Pepe şi mă bucur din suflet că am putut să le oferim acest proiect pe care ni l-am dorit atât noi, cât şi fanii.” a adăugat Nico.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...