Ce fac copiii si adolescentii in vacanta? Merg la tabara medievala

Date:

Atunci cand vine vara ne gandim cum ne vom petrece perioada de vacanta, cele mai placute saptamani din an 😀 Iar atunci cand in familie avem „pitici” si adolescenti ne gandim si la o varianta de vacanta distractiva dar in acelasi timp si educativa 🙂 In vara aceasta in perioada iunie -august Medieval Praxis organizează în zona Rucăr-Bran a patra ediție a Taberei Medievale pentru Copii.

Proiectul este dedicat copiilor cu vârste între 5 și 16 ani, fiind deosebit față de taberele tradiționale organizate în România deoarece oferă participanților ocazia de a fi implicați în diverse ateliere educative și de a învăța istoria într-un decor de poveste care reconstruiește universul lumii medievale.  Tabăra Medievală pentru Copii este gândită ca o incursiune în timp, pe vremea cavalerilor și a domnițelor, dorindu-și să fie o lecție despre onoare, istorie și prietenie, o alternativă de poveste pentru orele interminabile petrecute în fața ecranului de calculator sau televizor. 

Daca sunteti parinti si vreti sa le platiti copiilor aceasta tabara trebuie sa stiti ce vor face copiii in cadrul acestui proiect educativ:vor învăța lucruri noi și vor deveni mai spontani și mai încrezători în forțele proprii prin intermediul mai multor ateliere inspirate din lumea medievală: atelier de tir cu arcul şi spadă medievală, atelier de pictură şi heraldică medievală, atelier de improvizaţie şi teatru și atelier de realizare manuală a hârtiei. Inscrieri: [email protected] 0725.22.33.98.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...