Teo Trandafir vorbeste despre iubitul ei…:)

0
821

Teo Trandafir a vorbit in exclusivitate pentru colegii ei de la AcasaTV despre iubitul ei, Constantin si despre modul in care l-a cunoscut pe acesta. Povestea este una atipica pentru doi oameni care nu sunt “prieteni” cu netul si cu facebook-ul 😀 S-au cunoscut pe facebook…iar in scurt timp viata lor s-a schimbat si in acelasi timp a fost data peste cap; El se va muta in Romania si scurt timp se vor casatorii.

Maia, fetita vedetei l-a placut de la inceput pe Constantin

“Maia m-a prins vorbind cu el. Si m-a intrebat care era treaba. I-a placut din prima. Sunt foarte fericita de ceea ce s-a intamplat incat nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost daca nu s-ar fi intamplat asa. De fata cu mine, Maia ii spune tati. Cu el de fata nu are curaj. Ceea ce m-a convins, a fost un moment in care Maia a adormit la el in braţe. Maia nu se scurge dupa oricine”, a povestit aceasta.

Teo despre nunta

“Nunta se va face acasa. Acolo e locul meu, lacul meu, la Buftea. Mi se pare exgerat la 43 de ani să am o rochie alba. Va fi o rochie facuta de Liza Panait. Noi am prevazut o nunta de maxim 150, dar ne indreptam spre 300. El se va muta aici in Bucureşti. Eu nu pot sa fac copii. La 36 de ani, m-am rugat la Dumnezeu si i-am spus ca daca pot sa fiu mama intr-un fel si sa imi dea un semn. Mi-a dat. Abdomenul meu e compromis. Am patru taieturi pe el, unde sa mai tin un copil noua luni?”, a marturisit Teo.


sursa: acasatv.ro

foto:vestic.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: