Teo Trandafir vorbeste despre iubitul ei…:)

Date:

Teo Trandafir a vorbit in exclusivitate pentru colegii ei de la AcasaTV despre iubitul ei, Constantin si despre modul in care l-a cunoscut pe acesta. Povestea este una atipica pentru doi oameni care nu sunt „prieteni” cu netul si cu facebook-ul 😀 S-au cunoscut pe facebook…iar in scurt timp viata lor s-a schimbat si in acelasi timp a fost data peste cap; El se va muta in Romania si scurt timp se vor casatorii.

Maia, fetita vedetei l-a placut de la inceput pe Constantin

“Maia m-a prins vorbind cu el. Si m-a intrebat care era treaba. I-a placut din prima. Sunt foarte fericita de ceea ce s-a intamplat incat nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost daca nu s-ar fi intamplat asa. De fata cu mine, Maia ii spune tati. Cu el de fata nu are curaj. Ceea ce m-a convins, a fost un moment in care Maia a adormit la el in braţe. Maia nu se scurge dupa oricine”, a povestit aceasta.

Teo despre nunta

“Nunta se va face acasa. Acolo e locul meu, lacul meu, la Buftea. Mi se pare exgerat la 43 de ani să am o rochie alba. Va fi o rochie facuta de Liza Panait. Noi am prevazut o nunta de maxim 150, dar ne indreptam spre 300. El se va muta aici in Bucureşti. Eu nu pot sa fac copii. La 36 de ani, m-am rugat la Dumnezeu si i-am spus ca daca pot sa fiu mama intr-un fel si sa imi dea un semn. Mi-a dat. Abdomenul meu e compromis. Am patru taieturi pe el, unde sa mai tin un copil noua luni?”, a marturisit Teo.


sursa: acasatv.ro

foto:vestic.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...