Tendinţe machiaj 2014

0
3233

   

     MACHIAJ 2014 

             Anul acesta machiajul anunţă o întoarcere la discret şi natural. Tenul va fi proaspăt, buzele sunt mai mult evidenţiate decât ochii, iar sprâncenele revin la aspectul natural, nu mai sunt conturate perfect la salon

          BUZE ROŞII

Buze-naturale-vs-buze-rosii

Buzele în culori intense sunt încă în centrul atenţiei. Rujurile roşii sunt în continuare la modă. Trebuie doar sa alegi nuanţa care ţi se potriveşte. Dacă alegi buze roşii, nu îţi evidenţia prea mult ochii. Alege un machiaj natural pentru ochi. Nu evidenţia ambele trăsături în acelaşi timp.

              DERMATOGRAFUL

images (5)

Ei bine, este cunoscut faptul că o linie de dermatograf poate face diferenţa.Dacă e bine aplicat, dermatograful îţi defineşte ochii şi nu se demodează niciodată. Uită de liniile subţiri pe care le făceai cu dermatograful. Acum la modă sunt liniile groase acompaniate de buze într-o culoare nude. Pentru un eveniment mai special combină dermatograful cu un machiaj al ochilor într-o culoare închisă.
 

                SPRÂNCENE NATURALE

images (6)

Ai scăpat de stilista!Nu trebuie să îţi refacă periodic sprâncenele. După ani de zile în care sprâncenele au fost foarte mult, poate prea mult lucrate, acum revin la    natural. Păstrează linia naturală a sprâncenelor şi pensează doar firele care cresc pe margine.
 

              TEN LUMINOS

Pentru a lumina un ten nude, aplică o tuşa de pudra irizată pe pomeţi. Este perfect pentru a-ţi scoate chipul în evidenţă, fără a produce efectul de mască.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: