Radio Zebra…”Iesi din rand si intra-n turma”

0
2666

In spatiul media romanesc aparitiile de noi radiouri sau posturi tv sunt extrem de rare, cu atat mai putin de proiecte interesante care ies din tipare 😀 Este adevarat ca mai apar dintr-o data tot feluri de posturi tv/radio de „moment electoral” mai putin proiecte de substanta 🙂

Radio Zebra- cel mai nou proiect de radio online sustinut de PUMA

Ei bine noi am descoperit un proiect online care merita sa fie ascultat si cu atat mai mult sustinut. De ce? Sunt oameni cu experienta in acest radio: Escu & Cretu ( Andrei Musat), Andu Campu sau Cristi Santu dar si tineri care acum „fura” meserie. Cu totii s-au implicat in acest proiect voluntar si din dragoste pentru radio, pentru un format „altfel”, neconstrans de un play-list ingust, de publicitate inghesuita pe ora sau de alte reguli cretinoide inventate de „specialistii” in marketing.

Postul de Radio ZEBRA s-a lansat pe data de 21 februarie 2012 si a strans deja mii de fani pe facebook si online prin participarea celor care iubesc radioul de calitate.  Incepand cu aceasta luna Redactia4fun sustine in mod activ Radio Zebra printr-un parteneriat de care suntem convinsi ca veti fi incantati cu totii 🙂 Veti afla despre proiectele Radio Zebra in cel mai scurt timp pe Redactia4FUN.ro si veti putea participa la acestea cu siguranta.

ESCU&Andrei realizeaza in fiecare zi „Driftul de noapte” la Radio Zebra

Cei doi realizatori radio sunt „motorul” si sufletul radioului, astfel ca sunt prezenti in fiecare zi pe radio  de luni pana vineri de la 21.00 la 22.30. Marti cei doi baieti au dezvoltat conceptul de „Martea nebuna„- emisiune in care  sunt invitati artisti cu substanta pentru o distractie nebuna 🙂

Am fost zilele trecute si am stat de vorba cu baietii in studio la Zebra despre proiectul lor….astazi v-am prezentat Radio Zebra..iar maine va prezentam interviul cu ESCU si Andrei.  Pana una alta avem un teaser haios…..de la inaltime :))

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=E_-TPIKAfDc[/pro-player]

credit foto&video: Andrei Ciomirtan pentru Redactia4fun.ro

refu.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: