Street Heroes 2012 revine pe 4 și 5 mai 2012 în Parcul Tineretului

0
789

Cel mai nebun festival de cultura urbana STREET HEROESrevine si in 2012 🙂 Astfel ca pe 4 si 5 mai 2012 eroii strazii vor lua cu asalt Parcul Tineretului din Bucuresti. Ca si in 2011 disciplinele care vor fi incluse vor fi  Role, Skateboarding, BMX și B-Boy, competitiile fiind completate de muzică atât pe timp de zi, cât si seara.

Vor urca pe scena cei mai apreciati artistii ce reprezinta astazi cultura urbana din Romania: Doc, Deliric, Vlad Dobrescu, Aforic, Carbon, Nwanda, Cedry2k (4 mai) și pe Gojira, Unlocka, Sharky, MC Motion Monument (5 mai).

STREET HEROES 2012 editia din primavara are rolul de a descoperii noi talente pentru editia din toamna ce va reuni cei mai buni eroi ai acestor discipline. Indiferent de probă, vor primi din partea organizatorilor un premiu de participare. În ambele zile, accesul este liber până la orele 14. Vineri intrarea este 15 lei, sâmbătă 10 lei. Bilete atât pentru Street Heroes Spring Break, cât și pentru afterparty, se vor găsi la intrare, cât și în avans la Ollie Gang Shop.

Puma Social Afterparty fueled by Burn Studios

Afterparty-ul oficial Street Heroes în parteneriat cu Drop Dread are loc pe 5 mai cu nimeni altcineva decât… Borgore, după 22:30! Intrarea la Turbohalle este liberă pentru cei care au brățară pe ambele zile – o inițiativă sprijinită de Puma și Burn. Also on the line-up: Inflex, Grid, Bong, Drop Dread.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: