Speak feat Raluka & DOC – Lasa-ma-mi place (Videoclip)

0
1092

Speak-Lasa-ma-mi-place

Speak si DOC incercand sa intre in gratiile „divei inabordabile” interpretata de Raluka, cam asa se prezinta noul videoclip semnat de Iulian Moga.  Dupa Cautator de fericire alaturi de Pavel Bartos si Zambesc cu Cristina Spatar, Speak colaboreaza alaturi de DOC in piesa Lasa-ma-mi place, o piesa optimista si sincera.

Piesa Lasa-ma-mi place este prima colaborare a lui DOC cu HaHaHa. Videoclipul a fost filmat la Stejarii Country.

Piesa a fost produsa in studiourile HaHaHa Production, intr-o pauza in care cei trei flirtau. „In seara in care Raluka a venit la noi la studio, nu era in plan sa facem o piesa impreuna…eu sincer imi doream mai mult sa o agat. 🙂 Poate ca asta isi dorea si DOC…cert e ca aceasta colaborare a iesit dintr-o joaca, intr-o seara relaxata la studio. ” declara Speak.

M-am simtit foarte bine colaborand cu Speak si DOC pentru aceasta piesa, atitudinea lor m-a magulit de-a dreptul. Piesa este inspirata dintr-o situatie reala tipica fetelor indecise, cand nu esti sigura daca da sau daca nu. ” spune Raluka.

Piesa a iesit de la sine, din caterinca mea, a lui Speak si a intregii echipe HaHaHa, intr-o zi de studio. Raluka s-a potrivit manusa cu refrenul, iar noi am ras mult facand aceasta piesa. A iesit din pura buna dispozitie si sper sa produca acelasi lucru.” declara DOC.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: