Smiley a fugit de controlori

Date:

Statutul de vedeta inseamna  pentru artisti si o serie de avantaje financiare ceea ce le confera un statut diferit fata de „oamenii obisnuiti”, astfel incat plimbarile cu tramvaiul sau metroul au devenit pentru multi dintre ei doar o amintire.

smiley
smiley

Smiley aka Andrei Maria a intrat in trupa Simplu in perioada in care isi termina studiile liceale in Pitesti, astfel ca succesul a venit peste el foarte rapid. Ulterior s-a mutat in Bucuresti si a trebuit sa faca fata unui alt stil de viata urban, insa nici pe el nu l-au ocolit bataile de cap din transportul public.

Recent artistul a fost invitat la Kiss Fm unde le-a dezvalut lui Sergiu si Andrei aspectele care il deranjeau cel mai mult in traficul bucurestean:

In transportul in comun imi displacea inghesuiala si mirosul

Stim cu totii ca atunci cand esti tanar nu ai bani de cele mai rafinate retete, astfel incat mananci doar crenvusti cu mustar sau esti nevoit sa fugi de controlorii din RATB. Smiley ne-a dezvaluit ca in perioada in care mergea in Bucuresti cu tramvaiul era sa dea de belea in transportul public. Artistul a dezvaluit ca a mers fara bilet si chiar a fugit de acestia pentru a nu plati amenda.

Nu m-a prins controlorul fara bilet, ca am fugit

Cea mai noua piesa lansata de Smiley se numeste I wish, se regaseste pe albumul Acasa si este una dintre piesele preferate de artist de pe acest material.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...

Ce Este un Cvintet? Definiție, Instrumentație și Exemple în Muzica Clasică și Jazz

Bun venit la acest articol dedicat cvintetelor, un termen...