Alessia – Hacker de sentimente (Videoclip nou)

0
702

Alessia-Hacker-de-sentimente-videoclip-nou

Alessia revine in atentia fanilor cu cel mai nou single produs de Red Clover Media – Hacker de sentimente, dar si cu un look de invidiat.In videoclip o sa vedem cum Alessia si dansatorele ei se pregatesc de concerte, cum fac repetetii si cum  se distreaza ele. Despre videoclip artista a declarat:

Am vrut un clip care sa surprinda atmosfera si energia de la concertele mele, cum ma distrez cu fetele inainte de a intra pe scenaEste o piesa despre baietii care au intoteauna replici inteligente, care se folosesc de complimente, eleganta si sarm pentru a pune stapanire, cu multa subtilitate, pe gandurile fetelor. Cred ca orice fata a cunoscut la un moment dat un “Hacker de sentimente.”

Piesa a fost compusa de de Alessia alaturi de Catalin Dascalau la Mixton Music Studio, iar orchestratia a fost realizata de talentatii baieti de la GrooveBox (KaRO si Radu).

Let`s play :

Cel mai nou videoclip al artistei se intituleaza Ploaia. Unde Alessia a trebuit sa indure 12 ore de frig pentru a filma videoclipul, regizat de Florin Botea.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: