Seminar|Serveşti iubire?

Date:

La sfarsitul lunii martie, mai exact pe data de de 31 martie, va avea loc seminarul „Serveşti iubire?” sustinut de psihologul Iosif Szenasi. Astfel ca daca vreti sa aflati ce este iubirea, de ce cautam in permanenta „jumatatea” sau de ce „fugim” uneori de iubirea gasita puteti participa la acest seminar de dezvoltare personala. Participarea la acest seminar costa 100 de lei si dureaza 3 ore.

Termenul limită pentru înscrieri este 23 martie iar numărul de locuri este limitat la 10. Pentru informaţii suplimentare trimiteţi e-mail pe adresa iosif@psihoterapie.eu sau apelaţi 0722-43-83-83.

În cadrul acestui seminar vom vedea în ce măsură se poate defini iubirea, vom vedea diverse teorii elaborate de autori precum Robert Sternberg, Gary Chapman,  Scott Peck, Barbara De Angelis, Osho şi alţii. Vom vedea ce anume îi atrage pe oameni şi de ce unii aleg să trăiască în cuplu în timp ce alţii nu. Vom vedea care sunt modurile în care oamenii îşi exprimă dragostea, sau din contră, care sunt motivele pentru care oamenii nu îşi exprimă dragostea. Vom încheia seminarul cu noţiunile de bază ale Ho’oponopono (o artă străveche Hawaiiană de rezolvare a problemelor).

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...