Andreea Banica le dedica fanilor piesa Dor de mare

0
1234
Andreea Banica Dor de mare
Andreea Banica Dor de mare

Andreea Banica lanseaza o piesa care este total opusa cu single-ul pe care il promoveaza in acest sezon cu Shitf, Rupem boxele. Daca piesa care se aude acum pe toate radiourile este una energica, de party si care ne provoaca sa dam muzica mai tare, Dor de mare este mult mai linistita si incepe intr-un mod atipic: Andreea ne dedica de ziua ei o piesa in care ne spune ce inseamna pentru ea marea; primul sarut, locul celor mai frumoase amintiri. Nu trebuie sa uitam ca artista s-a nascut la malul marii, astfel ca suntem convinsi ca asteapta cu nerabdare sezonul estival pentru a petrece cat mai mult timp in Constanta 😀 Piesa este produsa de echipa Code Production. “Dor de mare” este, dincolo de o piesa plina de sensibilitate, un capitol din jurnalul vietii Andreei, este povestea plina de romantism a uneia dintre cele mai iubite vedete din Romania.

“M-am nascut la mare, e parte din viata si inima mea. E locul celor mai frumoase amintiri, al primei mari iubiri, al primului sarut.
Marea inseamna pentru mine emotii cu fluturi in stomac si intotdeauna mi-e dor de ea. Marea inseamna dragoste, sinceritate, pasiune, forta si ma reprezinta intru totul, asa cum sunt eu, dincolo de orice imagine de scena, dincolo de machiaj sau masti conventionale.
<Dor de mare> este cel mai sincer cadou pe care il fac astazi, de ziua mea, tuturor celor care pretuiesc muzica mea si imi ofera, neconditionat, dragostea lor” – Andreea Banica.

Andreea Banica – Dor de mare

Echipa noastra a fost prezenta la filmarile pentru clipul piesei Rupem boxele cu Shift, astfel daca ati ratat atunci making of-ul realizat de noi si pozele de la filmari va invitam sa accesati acest link.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: