STREET HEROES Summer Swag 2014 la Arenele Romane, foto si video

Date:

Street Heroes a fost un eveniment ce ne-a aratat inc-o data ca tinerii ce sunt “contra” curentului de masa pot fi prezenti la un eveniment fain, organizat intr-o locatie ce a venit manusa unui eveniment Urban. Au fost competitii de street Dance, role, bike sau skate, iar oamenii ne-au aratat ca avem cu ce sa ne mandrim.
A fost editia cu numarul 10 ce a fost sarbatorita cum nu se putea mai bine 😉 Am realizat si noi un scurt video, dar si un interviu cu unul dintre membri juriului pentru competitia de bboy ce a fost castigata de trupa „Frequency”, ce a participat si la show-ul de televiziune Romania Danseaza. Din punct de vedere muzical seara a inceput cu Mellow Mood, cunoscutul grup de reggae de origine italiană dupa care a urmat Sisu dar si GhostFace Killah, membru al celui mai mare grup de hiphop, WuTang Clan. La aceasta editie valoarea totală a premiilor a fost de 3500 de euro.

Foto STREET HEROES Summer Swag

STREET HEROES Summer Swag Video la Arenele Romane

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...