Voltaj a vandut toate biletele la concertul Din toata inima Simfonic

0
1498
din toata inima simfonic

Stim cu totii ca trupa Voltaj este una dintre cele mai iubite formatii din Romania, insa succesul vanzarilor pentru spectacolul Din toata inima- Simfonic ne-a bucurat pe totii. Baietii de la Voltaj ne vor incanta pe 16 octombrie in cadrul acestui show alaturi de 45 de muzicieni experimentati. Din pacate pentru fanii care nu au apucat sa-si cumpere bilete avem o veste trista: cele doua categorii de bilete s-au epuizat.

Succesul acestui concept anuntat de ei pentru public a confirmat faptul ca prin creativitate si munca poti surprinde publicul, iar el sa te rasplateasca prin interesul acordat in achizitionarea biletelor

din toata inima simfonic

Din toata inima Simfonic-sold out

Concertul Voltaj care va avea loc in data de 16 Octombrie, la Sala Palatului. „Ne bucuram ca s-au vandut toate biletele si ca fiecare om care se va afla in sala, la spectacol, va fi parte din povestea – Fapte bune DIN TOATA INIMA. Asa cum am promis, vom dona toate incasarile”, declara Calin Goia, solistul trupei.

„Din toata inima Simfonic” bifeaza o noua premiera in cariera formatiei – primul concert simfonic. Va fi o productie grandioasa, un concert sustinut alaturi de o orchestra filarmonica, formata din 45 de muzicieni, care vor da o nota aparte hiturilor Voltaj, mai noi si mai vechi.

„Ne pare rau pentru cei care n-au reusit sa-si cumpere bilet. Nu ne-am asteptat sa fie atat de bine primit de public conceptul simfonic. Ne gandim sa ducem spectacolul in mai multe orase ale tarii. Speram sa si reusim”, a adaugat Calin Goia.

Trupa Voltaj este recunoscuta pentru curajul de a inova din punct de vedere muzical si al show-uriolor realizate, astfel ca de la an la an ne-au surprins prin concepte inedite pentru spectacolele eveniment sustinute de ei. Anul acesta ne-au reprezentat la Eurovision si au facut-o din convingere si au transmis un mesaj social catre intreaga Europa.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: