Editie cu scantei la Vocea Romaniei; Tudor Chirila a facut acuzati de playback

0
4692

anda dimitriu vocea romaneiVocea Romaniei si-a desemnat finalistii; patru voci de exceptie vor lupta pentru un nou titlu de Vocea Romaniei. Din echipa lui Marius Moga cea mai buna concurenta a fost desemnata Anda Dimitriu. Cu toate acestea artista nu s-a putut bucura din plin de moment, fiind complesita de provocarea interpretarii piesei Spune-mi din repertoriul Monicai Anghel. Piesa a fost reorchestrata si a sunat „in stilul Anda’ cu accente de RnB si Soul. Chiar daca este finalista, Anda s-a gandit si la colega ei care merita la fel de mult sa ajunga in finala, astfel ca artista a declarat la final:

„Cred ca este prima data cand ma simt prost pentru ca am castigat in detrimentul altcuiva care la fel isi dorea sa ajunga in finala”, a marturisit Anda, care a primit 52,5 % din voturile publicului.

Finalistii vocea romaniei sezonul 4

Echipa Tudor Chirila nu putea fi reprezentata in finala decat de un rocker: Tiberiu Albu, despre care juratul a spus ca nu are ce sa il invete la capitolul tehnica vocala, ei au lucrat la alte aspecte. A fost o editie cu foarte multe declaratii de dragoste si prietenie, astfel incat Tiberiu i-a spus lui Tudor Chirila ca isi doreste sa ramana prieteni pe viata.

Echipa Marius Moga va fi reprezentata in finala de Mariei Hojda care a interpretat piesa Memory semnata de Barbara Streisand.

Echipa Smiley va lupta anul acesta pentru trofeul Vocea Romaniei cu Aliona Munteanu, care a declarat dupa reprezentatie ca: 

„Vreau sa le multumesc tutror celor care au avut incredere in mine si m-au votat si lui Smiley, care e un antrenor extraordinar. Gelu a fost alaturi de mine si m-a ajutat foarte mult, pentru asta ii multumesc si lui”,a declarat Aliona, inca nevenindu-i sa creada ca este in finala.

Tudor Chirila a acuzat-o pe Alexandra Stan de playback

semfinala vocea romaniei

Show-ul Vocea Romanei este in primul rand un spectacol al vocilor, fapt inteles inca de la bun inceput atunci cand concurentii sunt alesi pentru calitatile vocale si nu pentru aspectul fizic. Acest concept fiind intarit de auditiile pe nevazute. In acest context Tudor Chirila s-a simtit deranjat ca intr-un show al vocilor Alexandra Stan, invitatata serii nu a cantat live.

Marius Moga: Nu sunt mandru de toate creatile mele

A fost cu certitudine o seara a sinceritatii, iar Marius Moga a declarat dupa ce a interpretat un colaj format din piesele compuse de el, alaturi de echipa sa, ca nu este mandru de toate piesele compuse de el. In acelasi timp Marius ne-a reamintit ca in cei aproape 14 ani de activitate muzicala a compus peste 400 de piese. Mai mult decat atat Marius a recunoscut ca traieste un sentiment interesant atunci cand constietizeaza ca are in echipa voci mult mai bune decat a sa.

sursa: Protv

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: