Selectii cu „bataie” intre vedete la „Vocea României”

Date:

Au inceput auditiile pentru show-ul de televiziune  „Vocea României” ce va fi difuzat din toamna la PTO tv. Acest format international se bucura de succes in intreaga lume si suntem convinsi ca va prinde si la noi, nu de alta dar avem foarte multi oameni talentati si atractie pentru reality show-uri 🙂

Formatul pentru Romania a fost un pic modificat pe ici pe colo, dar si perioada in care a fost pregatit a fost scurtata, de la 6 luni la doar 2, ceea ce inseamna ca oamenii din gradina PRO-ului isi fac treaba cum nu se poate mai bine atunci cand se pun pe ea, adica pe treaba :))

„În România, fiecare echipă este formată din 12 concurenţi. În America au fost doar două show-uri de audiţii pe nevăzute, în România sunt cinci”, dezvăluie Mona Segall

Concurentii sunt ascultati fara a fi vazuti 🙂

In juriu sunt Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu, iar acestia au un dublu rol:  jurati si „antrenori”. Vedetele isi aleg concurentii preferati pentru a-i indruma in concurs si ..de ce nu? in cariera muzicala.

Când vreunuia îi plăcea la nebunie o voce, apăsa butonul pe care-l avea în faţă, se întorcea spre concurent şi acesta era semnul care arăta că cel aflat pe scenă va trece în etapa următoare a concursului.

In situatia in care existau doua vedete care „bateau” pe un concurent incepeea negocierea, iar tanarul aspirant trebuia  sa faca alegerea decisiva.

„E momentul în care se inversează roata şi el alege. Ar face bine să facă alegerea corectă”, spune acesta. „Decizia lui poate fi definitorie nu doar pentru drumul concurentului în spectacolul tv, ci şi pentru toată viaţa lui profesională”, e de părere şi Horia Brenciu.

Au fost deja descoperite o serie de voci foarte bune , dar cu siguranta o idee clara ne vom face in momentul in care va debuta acest show. In mod cert in aceasta toamna vom avea ce sa vedem la tv: Romanii au talent, Vocea Romaniei sau X-Factor sunt doar cateva exemple 🙂

sursa&foto:gandul.info

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...