Campanie ce promoveaza achizitionarea biletelor din timp la spectacole

Date:

zoly todhIndiferent ca vorbim de spectacole de muzica sau teatru, achizitionarea biletelor din timp este extrem de importanta pentru organizatori..dar si pentru public. Daca spectatorii nu se incghesuie sa isi reserve un loc “in fata”, organizatorii si artistii sunt influentati de lipsa de reactive din partea fanilor. Un grup de tineri “anonimi” a realizat o campanile care incearca sa educe publicul in acest spirit; un spectacol e precum o vacanta…a sufletului” asa ca rezerva-ti din timp locuri.
O serie de actori si interpreti au sustinut aceasta initiativa, printre care: Marian Rilea, Mariana Mihut, Victor Rebengiuc, Marius Manole si Cosmin Nedelcu (Micutzu), muzicienii Loredana, Grigore Lese, Monica Anghel, Zoli Toth, Adrian Despot si Cornel Ilie, balerinul si coregraful Razvan Mazilu si CEO-ul companiei Emagic, Laura Coroianu (responsabila pentru unele dintre cele mai mari concerte internationale vazute la Bucuresti) spun rand pe rand asemanarile dintre avantajele pregatirii din timp unei vacante (bilete de avion mai ieftine, locuri de cazare mai bune) si cele ale achizitionarii biletelor pentru un spectacol.
In Romania, statisticile arata ca cele mai multe bilete pentru un spectacol se vand in ultima saptamana inaintea acestuia, spre deosebire de Anglia sau SUA unde cele mai multe vanzari se fac in primele zile de la momentul anuntarii unui show.
Schimbarea comportamentului consumatorului de divertisment (ca este teatru, spectacol de dans, de muzica rock sau populara) ajuta la dezvoltarea corecta a unei industrii a divertismentului in Romania. Aceasta campanie este initiata de proiectul Orasul minunilor.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...