Concert simfonic Vunk alaturi de Camerata Regala si Bucharest Jazz Orchestra

0
3609

Vunk a bifat o noua premiera in cariera trupei; primul concert simfonic alaturi de Camerata Regala si Bucharest Jazz Orchestra ce a avut loc in cadrul Bucharest Music Film Festival. Evenimentul muzical inedit s-a desfasurat in Piata George Enescu din Bucuresti incepand cu orele 20:00 si a adus in fata scenei un public divers; pe de-o parte cunoscatori ai muzicii clasice, persoane trecute de prima tinerete ce urmareau cu interes ce se intampla pe scena, iar pe de alta parte fanii si mai ales fane ale trupei Vunk. Pe acestia din urma ii cunostaei prin prisma faptului ca erau mult mai galagiosi si cantau in permanenta alturi de solistul trupe Vunk.
Cornel Ilie alaturi de colegii sai a cantat impreuna cu 44 de reprezentanti ai scenei de muzica clasica hiturile trupei Vunk. Pentru acest eveniment ce a avut o sigura reprezentatie George Natsis alaturi de membri trupei a muncit la reorchestrarea pieselor astfel incat fiecare instrumentist sa fie pusa in valoare.

“Sunt putine cuvintele prin care sa descriem sau sa povestim starea, emotia, energia traite aseara. A fost ca niciodata. Este dorinta oricarui artist sa fie pe scena cu o orchestra care sa-i cinte muzica, iar noi, aseara, am fost cu unii dintre cei mai buni din tara a declarat C. Ilie

Concert simfonic Vunk

La mijlocul lunii februarie Vunk a lansat cu Andra o piesa care s-a bucurat de mare succes  in randul fanilor si a fost bine primita inclusiv de radiouri.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: