Salutari de la Mandinga…din Dubai

Date:

Gasca de la Mandinga s-a pus pe treaba inca de la inceput de an, astfel ca pe data de 4 ianuarie au filmat prima parte a clipului ZALEILAH in clubul bucurestean Fratelli. Cu acea ocazie au fost prezente la filmari Lavinia si Daniela, colegele noastre, pentru a va relata amanunte de la filmari. Am aflat atunci ca piesa a fost compusa de Costi Ionita, iar partea a doua a clipului se va filma in Dubai 😀  Ei bine, gasca alaturi de Florin Botea, regizorul clipului a ajuns deja in Dubai si ne-au transmis un scurt video pentru a ne face curiosi cu privire la rezultatul final.

Povestea este una sincera: energia pe care o avem noi si pe care vrem sa o daruim in timpul unui concert si Elena care vrea sa devina o printesa. Ea gaseste un inel, incepe sa viseze si ajunge, in vis, in Dubai, unde isi gaseste iubitul. Vis care putem spune ca este al oricarei fete: sa-si gaseasca dragostea.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=jTtES1pmm0M[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...