Summer Well Festival 2014

0
1778
Summer Well Festival

Summer Well Festival va invita la o noua editie de muzica buna !

Pentru ca planurile bune merita să fie facute din timp, festivalul Summer Well revine in atentia fanilor sai cu primul anunt legat de editia din anul acesta. Asadar, zilele de 9 şi 10 august 2014 trebuiesc rezervate in calendar pentru noua editie de festival la Domeniul Stirbey din Buftea.

Dupa editia sold-out de anul trecut, Summer Well Festival se intoarce in al doilea weekend din august pentru doua zile de muzica, performance-uri si tehnologii noi.  Ii vei vedea pe 9 si 10 august pe Placebo, Bastille , The National,John Newman, Miles Kane, The 1975, Tom Odell, Chloe Howl,Reptile Youth si Prides.

“Sa ne facem din timp planuri de vacanta! De un festival ca o vacanta…
Ne vom revedea la Summer Well 2014 pe 9 si 10 august, la Domeniul Stirbey din Buftea. Notati-va al doilea weekend din august in calendar iar noi va vom tine la curent cu restul detaliilor legate de festival in lunile care vor urma”, au declarat organizatorii.

Abonamentele pentru festival vor costa 199 lei si vor putea fi gasite pe online pe www.easytickets.ro si in Orange Shop prin Eventim. Daca achizitionezi un abonament in perioada 10-30 aprilie abonamentele sunt puse in vanzare la 159 lei!

Anul trecut, Summer Well Festival a fost nominalizat la Best Medium-Sized Festival in cadrul European Festival Awards 2013.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: