RECOMANDARE–FILM DE WEEKEND–PATUL LUI PROCUST!

Date:

Dupa ore intregi de ninsoare, vant si ger, in weekend cu totii meritam cateva ore de relaxare la caldura, in compania celor dragi. Va propun ca in acest sfarsit de saptamana sa urmariti un film romanesc de nota 10, ecranizare a romanului care ne-a dat tuturor dureri de cap in anii de liceu, si anume Patul lui Procust al lui Camil Petrescu. (va trec fiori, nu-i asa? 🙂 )

Veti avea ocazia sa descoperiti o poveste pe care probabil v-ati imaginat-o la parcurgerea randurilor romanului in adolescenta, incercand din rasputeri sa intelegeti ceva din drama dragului de Fred. 🙂

Pelicula a fost regizata de Sergiu Prodan si Viorica Mesina, si a aparut in 2001, in Moldova. Ca tot suntem in epoca vitezei si a filmelor de tot soiul, eu zic sa facem rabat din cand in cand de la a urmari cele mai recent aparute filme in cinematografe si sa ne indreptam atentia si privirea si catre filme mai vechi, care merita vazute.

Printre actori il veti revedea cu drag pe maestrul Dinica, plecat dintre noi,  veti fi delectati de talentul si inocenta doamnelor Tania Popa, Maia Morgenstern, Adriana Trandafir si Medeea Marinescu. Personajele masculine sunt interpretate de actori precum Petru Vutcarau, Razvan Vasilescu si Oleg Yankovskiy.

Filmul poate fi vizionat online pe youtube.com, aveti mai jos link-ul.

Astept cu drag pareri si impresii!

Enjoy![pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=-lzCi2t_Saw[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...