We Tour incepe vineri si se desfășoară în cadrul Street Delivery!

Date:

we tour sporturi extreme
we tour sporturi extreme

In mod sigur daca esti pasionat de  sporturi extreme si aici ma refer la rolele, skateboard-ul sau bmx-ul stirea urmatoarea este pentru tine.

Vineri, 13.06, începând cu ora 16:00 se da startul We Tour Prima etapă din Campionatul Național de Sporturi Urbane în cadrul festivalului Street Delivery.

Locatia este este piata George Enescu, lângă Ateneul Român unde sunt amenajate rampe, trepte și bare. Parcul va fi inaugurat vineri iar sâmbătă sunt calificările și duminică finalele pentru profesioniști și amatori

            Special pentru Street Delivery, We Tour a construit un nou skatepark în care să se desfășoare primul concurs de amatori și profesioniști din Campionatul Național de Sporturi Urbane We Tour. Ne vedem vineri, sâmbătă și duminică la Street Delivery pentru 3 zile de senzații extreme și distracție continuă!

Care vor fi premiile ?

Pentru ca nu exista competitive serioasa fara premii, organizatorii ne promit un weekend pe cinste în care cei mai buni rideri pot câștiga premii cash și produse în valoare de 3000 de euro.

În cadrul evenimentului sunt invitați băieții de la Bucharest Underground Cocktail care ne vor arăta ce înseamna dansul de stradă, breakdance.

Ca sa iti faci o idee despre ce e vorba si cum se vor desfasura lucrurile te invitam sa urmaresti materialul nostru realizat Street Heroes Cool as ice a avut loc  Pe 8 februarie la Turbohalle, un eveniment ce a îmbinat muzica urbană cu sporturi extreme, breakdance,streetball,graffiti,lifestyle.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...