Recenzie|Step Up Revolution(„Dansul Dragostei 4: Revoluţia”)

0
853

Gasca de la Redactia4fun a fost prezenta la vizionarea filmului Step Up Revolution, nu de alta dar suntem mari fani ai seriei si am fost tare curiosi sa vedem despre ce este vorba in noul film. Daca ati vazut oricare dintre cele 3 filme de pana acum, stiti cu siguranta ca este o frumoasa demonstratie de ce inseamna dans,coregrafie si imaginatie.

Dansul Dragostei 4: Revoluţia…..o poveste despre dragoste, prieteni si dans 

Povestea este cam asa  Sean (Ryan Guzman) şi Eddy (Misha Gabriel) prieteni din copilărie lucreaza  chelneri în hotel Dimont din Miami Beach, aflat in proprietatea lui  Bill Anderson (Peter Gallagher). În timpul liber, ei conduc o trupă de dansatori care ies in evidenta prin reprezentatii de dans in spatii publice. Trupa este cunoscută sub numele de „The Mob”, un grup de dansatori, muzicieni şi artişti avangardişti, care fascinează publicul cu spectacole fenomenale. Scopul lor este sa strige din toate puterile…ca orasul este si al lor…chiar daca locuiesc intr-o periferie a orasului. Intr-un final talentul lor reuseste sa salveze cartierul in care locuiesc din copilarie de investitorii dornici sa construiasa aici un hotel de lux. Ce ii opreste? Faptul ca au observat prin reprezntatiile tinerilor ca si in aceste zone exista o cultura…o cultura a dansului si nu numai.

Step Up Revolution(„Dansul Dragostei 4: Revoluţia”) cel mai vizionat film in acest weekend in cinematografele din Romania.

Faptul ca multi tineri iubesc dansul s-a dovedit si prin faptul ca productia s-a clasat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, încă de la premieră, cu încasări de 340.938 de lei şi 16.587 de spectatori.Pe locul al doilea s-a clasat o altă premieră a sfârşitului de săptămână, „Brutele/ Savages”, care a avut încasări de 227.825 de lei şi 12.034 de spectatori. Pe poziţia a treia în box office s-a clasat liderul de weekendul trecut, „Eroi de sacrificiu 2”, care a avut încasări de 222.370 de lei şi 12.175 de spectatori.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: