Inna va concerta la Timisoara

Date:

 

Concertele Innei sunt destule de rare in tara, astfel ca reprezinta o mare bucurie pentru fani atunci cand au ocazia sa o vada live. Peste doar cateva zile Inna va canta in Heaven Studio, în data de 15 decembrie, de la ora 23.

După ce a strâns mii de fani la reprezentaţia sa de Ziua Oraşului, artistei i s-a făcut dor de Vest şi revine cu noul său concept de show cu band. Inna a oferit un mic teaser alături de trupa sa, cu câteva luni în urmă, pe scena din Piaţa Unirii, iar acum a venit momentul pentru un full-show live cu instrumentişti. Frumoasa cântăreaţa va interpreta J’Adore, alături de alte single-uri vesele precum INNdiA, Tu şi Eu, Caliente, WoW, Sun is Up şi, desigur, Hot. Petrecerea de sâmbătă, din Heaven Studio promite o noapte energică de entertainment intens, cu vocalurile celei mai în vogă artiste din România şi un after party extins, semnat DJ Maxim.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...