Proconsul – Tu esti fata pentru care cant (Videoclip)

1
2689

proconsul-tu-esti-fata=pentru-care-cant

In videoclipul Tu esti fata pentru care cant, Proncosul prezinta o poveste de dragoste sincera, romantica si plina de emotii.  Videoclipul este regizat de Alex Ceausu si prezinta doi indragostiti ce apeleaza la trucuri jucause pentru a se surprinde reciproc. Ei comunica prin mesaje scrise pe coli albe de hartie, pe care si le arata unul altuia, de la fereastra apartamentului. Piesa este compusa de Proconsul, au creat o linie meleodia ce te va bine dispune, dedicata tuturor indragostitilor.

Baietii de la Proconsul au lansat single-ul de Valentine’s Day, ziua in care dragostea pluteste in aer, iar piesa  Tu esti fata pentru care cant  a fost dedicata doamnelor si domnisoarelor de pretutindeni. Totodata, piesa este declaratia ideala pe care domnii o pot face partenerelor de viata, fiind inspirata de sentimentele nobile ce ne inconjoara zilnic.

Se spune ca atunci cand esti indragostit, ti se pare ca toate cantecele de dragoste sunt despre tine si povestea ta“, ne declara baietii de la Proconsul.

Piesa este compusa de Proconsul, au creat o linie meleodia ce te va bine dispune, dedicata tuturor indragostitilor.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: