Premiera la Kanal D „Lumea lui Manglo”

Date:

O noua emisiune si-a facut aparitia in spatiul audio-vizual la sfarsitul acestei saptamani, este vorba de emisiunea  „Lumea lui Manglo” prezentata de actorul Ovidiu Niculescu. Emisiunea se incadreaza in genul comedy show. Este o productie care iese tin tiparul productiilor promovate in ultima perioada la tv:  emisiuni licentiate din afara sau productii de scandal. „Lumea lui Manglo” este o emisiune de ironie, de umor, o emisiune naturala care iti transmite o energie pozitiva. O emisiune la productia careia mi-ar placea sa lucrez 🙂 Ii felicitam pe cei de la Kanald D pentru curajul de a promova si alceva 🙂

Ideea emisiunii „Lumea lui Manglo” mi-a venit din simplul fapt că cel mai mult îmi doresc în viaţă să fac oamenii să radă, să aduc aminte românilor că putem face haz de necaz cu adevărat, nu doar să mimăm bucuria. Este un mit că românul este vesel, el trăieşte o viaţă monotonă şi e foarte trist. Îmi doresc ca prin această emisiune să readucem oamenii la valorile comice autentice şi să terminăm cu imitaţiile. Râsul e terapeutic şi gratuit. Porecla Manglo o am din copilărie. Eram în clasa a treia, iar profesoara de engleză ne-a pus să scriem acasă pe cartoane nume englezeşti. Fiecare copil a a venit a două zi cu numele personajului de desene animate preferat. Iar mie îmi plăcea Mowgli, din „Cărţile Junglei”, mai ales că mama îmi spunea că semăn cu el . Un coleg nu prea priceput la limba engleză a pocit numele şi aşa a ieşit Manglo. Şi Manglo mi-a rămas de atunci porecla”, a spus Ovidiu Niculescu.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=vJVsrKfq4sA[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...