Armin House Production-succes exceptional in lumea muzicala

0
1302
Performanță muzicală de excepție a românilor de la ArminHouseProduction

  Echipa producătorilor de muzica electronica – Progressive House – din care fac parte Edson Hausman (Robert Alexandru Pica), The   Manager (Mihai Dragu), Pascovski V. (Pascovski Claudiu-Victorian) au inregistrat, de curand, un succes exceptional in lumea muzicala internationala de profil.
După ce s-au clasat pe primul loc într-o competitie mondiala organizata de celebra casa de discuri Spinnin’ Records, la care au participat cateva mii de meloPerformanță muzicală de excepție a românilor de la ArminHouseProduction dii din intreaga lume, acestia s-au facut remarcati prin productia lor de debut, intitulata ARMED. In urma unor exigente evaluari din partea organizatorilor olandezi ai competitiei TALENT POOL, melodia ARMED a intrunit aprecierile acestora, fiind selectata pentru a fi semnata si promovată la nivel international, pe albumul Talent Pool EP5, care urmeaza a fi lansat pe data de 5 Iunie 2014.

   Dupa lungi asteptari, ArminHouseProduction, a semnat un contract de Management&Publishing cu celebra casa de productie Spinnin` Records, pentru o perioada de 2 ani,cei trei membrii componeti ai label-ului  fiind singurii producatori romani ai genului progressive house care reusesc acest lucru. Este de mentionat faptul ca, printre alti artisti din tara noastra, doar INNA, Edward Maya si Elena Gheorghe au mai semnat, in urmă cu cativa ani, astfel de contracte cu casa de discuri mai sus amintita. Mai mult decat atat producatorii olteni au sansa de a participa la o serie intreaga de evenimente si festivaluri renumite, alaturi de mari nume din peisajul EDM, precum : Dimitri Vegas, Like Mike, Fedde le Grand, Sander Van Dorn, Martin Garrix, NERVO, Afrojack si multi altii.

Pentru cei trei craioveni, acest succes formidabil reprezinta implinirea unui vis neasteptat si, totodata, un demers exceptional pentru crearea unor noi melodii care să devina adevarate hituri in topurile internationale si ca drept dovada a muncii lor intense au reusit!

Despre primii pasi facuti,dar si pentru a asculta piesa lor de debut, accesati aici ! Doar ascultand putem promova si ajuta echipa sa ajunga cat mai departe.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: