Interviuri Premiile Gopo 2013: impresii si noutati.

Date:

Interviuri Premiile Gopo 2013: impresii si noutati.

 

 

 

Chiar daca a trecut cu putin peste o saptamana de cand au fost decernate fabuloasele statuete Gopo, premiind filmele romanesti care au incununat cinematografia romaneasca anul trecut, impresiile de dupa eveniment raman inca active. Gasca Redactia4Fun a fost si ea prezenta pentru a vedea si a va relata care a fost atmosfera de gala, ce invitati de marca au fost prezenti si mai ales, care au fost castigatorii serii.

 

 

 

Premiile Gopo, editia 2013, putem spune ca au fost un adevarat succes, atat monden, cat si cinematografic, adunand impreuna nume mari ai filmului romanesc, teatrului si din televiziune, printre care putem aminti doar nume ca Tamara Buciuceanu Botez, Adrian Titieni, Andi Vasluianu, Serban Pavlui, Florin Piersic Jr., Calin Peter Netzer, Luminita Gheorghiu, Nae Caramfil sau Mitica Popescu. Amfitrionul galei, Mihai Bobonete, si-a realizat rolul in cel mai original si expresiv mod cu putinta, ridicand sala in picioara si mai mult de atat, a creat adevarate valuri de rasete (ceea ce poate sa-i confere o noua sansa pentru prezentarea galei de anul viitor!). Atmosfera de gala si eleganta invitatilor s-a potrivit perfect cu locatia in care s-a organizat evenimentul, mai exact la Opera Romana din Bucuresti, o locatie perfecta pentru o asemenea gala de prestigiu. Daca peste Ocean, Gala Premiilor Oscar se desfasoara intr-un adevarat toast ceremonial, cu nume grele din industria cinematografica, nici Premiile Gopo nu au fost mai prejos, incepand de la covorul rosu pana la inmanarea premiilor la cele mai importante categorii. Show-ul Interviuri Premiile Gopo 2013: impresii si noutati 1a fost intregit de moment comice (fie de la prezentatorul galei, Mihai Bobonete, fie din partea invitatilor), dar si de moment emotionante, amintind doar omagierea unor cariere de succes in cinematografia romaneasca a doi actori care au facut istorie: Mitica Popescu si Constantin Codrescu. Momente care au emotionat o sala intreaga, omagiindu-i prin aplauze la scena deschisa pentru tot ceea ce au realizat si oferit publicului in intreaga lor activitate.

 

 

 

Filmele castigatoare din acest an au oferit si cateva surprize, filmul care a triumfat la cele mai multe categorii fiind Undeva la Palilula, in regia Silviu Purcarete, reusind castigarea a 6 premii Gopo, pentru cel mai bun décor, cea mai buna imagine, cel mai bun montaj, cea mai buna muzica originala, cele mai bune costume, cel mai bun machiaj si cea mai buna coafura. Desigur, cand toti se asteptau la o triumfare a acestui film si la categoria cel mai bun film, locul i-a revenit insa comediei Toata lumea din familia noastra, in regia lui Radu Jude. Insa acest premiu nu este singurul castigat de pelicula, adaugandu-se pe lista celorlalte 5 statuete Gopo. Lista completa a filmelor castigatoare la editia a VII-a a Premiilor Gopo 2013 o puteti gasi accesand site-ul  http://www.premiilegopo.ro/castigatori/2013.

 

 

 

 

Impresii si comentarii despre gala sau atmosfera din timpul evenimentului ne-au impartasit si cateva personalitati din lumea filmului in cadrul unor interviuri, printre care amintim pe doamna Irina Margareta Nistor sau regizorul Dan Chisu. Veti putea afla cum li s-au parut organizarea galei, care sunt filmele favorite din competitie sau, ce parere au avut de prestatia artistica a lui Mihai Bobonete si, in unele cazuri, care sunt proiectele de viitor… Interviuri pe care le puteti urmari in sectiunea urmatoare.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...