Percy Jackson: Marea Monştrilor

Date:

percy-jackson-sea-of-monsters-2013Percy Jackson: Sea of Monsters are premiera in Romania peste 2 zile, unde va asteapta 106 minute de aventuri fantastice in lumea lui Percy Jackson stand relaxati in cinematograf, filmul este disponibil si 3D, dar din punctul meu de vedere pentru 2-3 faze 3D mai bine il vad intreg in format digital.

Logan Lerman joaca rolul lui Percy Jackson care este fiului lui Poseidon unde impreuna cu prietenii lui incep o aventura incredibila pentru gasi Lana de aur, au nevoie de ea pentru salvarea caselor prieteniilor dar si a lui, pentru a pune mana pe ea Percy trebuie sa infrunte Marea Monstriilor (undeva pe unde avem noi triunghiul bermudelor) si sa distruga orice creatura care ii apare in cale.

Il recunosc pe Logan Lerman din The perks of being a wallflower si The three musketeers care a jucat foarte bine rolurile complet diferite. Chiar daca are numai 21 de ani incepe sa-si arate calitatile.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
DIGITALhttp://www.revistaomf.ro
Blogger pasionat de Tehnologie, IT, fotografie si videografie. Scriu in categoriile: Film si IT&Games, prezent in online de 15 ani, in prezent atentia indreptata catre optimizarea SEO si Social Media. Foarte atent la detaliu, cred ca sunt putin perfectionist! Online pe www.revistaomf.ro
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...