Interviu cu actrita Dana Voicu la TV H de Matei Georgescu

Date:

dana-voicuTeleviziunea din Romania cultiva de cele mai multe ori mediocritatea, falsele vedete si subcultura. In acest context emisiunea lui Matei Georgescu reprezinta o gura de aer in peisajul media. O emisiune de televiziune cat o terapie …un interviu cu un psiholog este cu totul alceva decat orice alta emisiune. Ma bucur ca aceasta emisiune – Interviurile TV H – si-a pastrat substanta de-a lungul timpului, astfel incat realizatorul ei a invitat oameni exceptionali. O emisiune filmata intr-un décor artistic, cu muzica la pian pe fundal. Emisiunea este de fapt un interviu aprofundat.

Interviu Dana Voicu

Dana Voicu a absolvit Academia de Teatru și Film din București, Secția actorie. Este fondatoare a Teatrului Inexistent unde a jucat între 1998 și 2012 mai bine de 10 roluri principale, colaborând cu regizoarea Teo Herghelegiu. A colaborat cu Teatrul Odeon în spectacolele Gaițele și Aventurile lui Habarnam, regia Alexandru Dabija.

sursa: Cinemagia

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...