Proiecte | J.J. Abrams, noul regizor al urmatorului Star Wars

Date:

 

jj-abrams

 

 

Inca din momentul in care compania de film LucasFilm (detinuta de George Lucas) a fost cumparata de cei de la Disney, primul proiect care a fost in plan pentru a fi elaborat este o noua continuare a seriei Star Wars (n.r. Star Wars: Episode VII), franchisa cu una dintre cele mai profitabile evolutii din istoria cinematografiei. Pentru inceput, una dintre problemele sesizate a fost legata de cel care va ocupa scaunul de regizor, dorindu-se a se pastra aceeasi tematica, insa cu un aer mult mai fresh. Una dintre primele optiuni propuse a fost aducerea lui J.J. Abrams, regizorul noii serii Star Trek, insa acesta a spus ca nu ar vrea sa ia in calcul aceasta oportunitate pentru moment. Si asta  chiar daca seria Star Wars a fost cea care l-a coplesit cu adevarat, in special in ceea ce privesc efectele vizuale, declaratie facuta pentru Entertainment Weekley in luna noiembrie a anului trecut.

Insa situatia in momentul acesta a luat o alta directie, in sensul in care J.J. Abrams a fost confirmat oficial ca noul regizor al productiei Star Wars: Episode VII. Am putea spune ca el ar fi cartea castigatoare, daca privim inapoi si vedem in ce maniera absolut fantastica a putut reface seria Star Trek. Cert este ca fanii Star Wars vor fi mai mult de acord cu aceasta alegere si speram ca ceea ce va realiza Abrams cu noua viziune nu va dezamagi, asa cum s-a intamplat cu ultimele 3 episoade, cotate ca cele mai slabe din franchisa. Deocamdata nu au fost oferite si detalii in ceea ce priveste o eventuala distributie.

Mentionand totusi de Star Trek, anul acesta J.J. Abrams aduce pe marile ecrane cea de a doua parte din serie, intitulata Star Trek: Into Darkness/Star Trek: In Intuneric, film ce va avea premierea si in Romania in data de 17 mai 2013.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...