Noul videoclip Pink-„F**kin’ Perfect”

Date:

Artista a lansat de curand melodia „F**kin’ Perfect”despre care declară ca este cea mai apropiata de sufletul ei.Textul piesei alaturi de imaginile noului videoclip transmit un mesaj foarte puternic,legat de ideea de perfectiune si cum este ea inteleasa astazi.Dupa cum stim Pink a abordat de multe ori in piesele sale subiecte sociale sau probleme cu care se confrunta foarte multi tineri:bulimia, anorexia,discriminarea legata de orientarea sexuala,drogurile sau violenta domestica.

„Sunt sigura ca noul videoclip al piesei „F**kin’ Perfect”va fi mult mai placut decat multe alte videoclipuri ale mele .Dar ma astept sa fie  si persoane care sa-l critice sau sa aiba ceva de spus impotriva lui,a scenelor destul de dure prezente in acesta’.A declarat cantareata in varsta de 31 de ani pe site-ul personal.

„Eu nu am incurajat niciodata sinuciderea sau taierea .Am sprijinit intotdeauna copii care se simt disperati,fara incredere sau neputinciosi,care nu se vad si nu se aud altfel decat cum cred ei ca sunt.Am vrut sa fie constienti de ceea ce sunt cu adevarat.Am fost acolo,i-am vazut.Uneori doar de acest lucru au nevoie”.A continuat Pink.

Va las si pe voi sa vedeti in continuare  videoclipul”F**kin’ Perfect”si sa ne spuneti ce impresie va facut…;)

 

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...