Noul clip Michael Jackson, Hollywood tonight

Date:

Michael Jackson este un business. El continua sa vanda si dupa moartea sa, sau sa scoata videoclipuri.

Cel mai nou videoclip al lui  este o poveste idilica in care o femeie care il idolatrizeaza pe Michael face tot posibilul pentru a deveni o dansatoare faimoasa la Hollywood.

Ca in orice poveste exista si momente mai putin placute pentru personajul principal, iar fata din videoclip nu reuseste din prima la auditii si trebuie sa duca o viata destul de chinuita lucrand ca ospatarita si dansatoare la un club de striptease pentru a putea trai in Hollywood. Videoclipul a fost tinut pana acum in colectia personala a familiei Jackson si face parte dintr-o serie ce au fost deja lansate si vor fi lansate si pe viitor.

Pe tot parcursul videoclipului personajul principal jucat de Sofia Boutella se bazeaza pe o idee care a fost prezenta de-a lungul timpurilor in toate videoclipurile lui MJ, anume ca ca nu trebuie sa renunti niciodata la speranta si la visul tau. Michael apare in acest videoclip pe toate afisele, posterele si reclamele video din oras, oriunde ar merge dansatoarea.

Acum sa ascultam si noi melodia [pro-player width=’520′ height=’420′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=zjGtTUfPcI4[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...