Blazon si Baboi, noii artisti de la Red Clover Media

0
2348

Red Clover Media este o casa de discuri noua in peisajul muzical romanesc, dar care a avut curajul sa promoveze nume noi in industrie care au confirmat ulterior. Blazon aka OneShot este un artist cu state vechi pe scena rap romaneasca, incepand cu anul 2004 cand, alaturi de Click, a pus bazele formarii proiectului Camuflaj. A urmat apoi o serie de colaborari cu artisti de marca dintre care ii amintim peGuessWhoVescanF.CharmBibanu MixXL sau

Yolo, colaborari ce l-au propulsat rapid in atentia fanilor.

Blazon va lansa in curand piesa  “Purtati de vant” ce va avea premiera la sfarsitul saptamanii viitoare, piesa beneficiind si de videoclip in regia lui Alin Surdu.

Baboi este un artist cunoscut  fanilor hip-hop din Romania. Colaborarile realizate de-a lungul carierei cu artisti ca Puya (“Efectul banului”), Fely (“Nu ma intorc din drum”), Sisu si What’s Up (“Daca vrei”), Bibanu MixXL (“Trece-ne acolo”, “Brigada albastra”) i-au adus artistului un fan-base semnificativ cantitativ dar si loial. Si el va lansa cu ocazia semnarii acestui contract o piesa noua, in aer.

Blazon si Baboi, noii artisti de la Red Clover Media

“Ne dorim continuitate, drept urmare vrem sa lucram impreuna cu artisti care isi doresc construirea unei cariere avand la baza un plan bine pus la punct, de lunga durata. Dispunem de toate uneltele necesare dezvoltarii proiectelor pe care le reprezentam si asiguram un input profesional atat in ceea ce priveste productia muzicala cat si in ceea ce priveste productia video. Toate acestea sustinute de un departament de booking si PR care lucreaza in primul rand in interesul fanilor pentru ca ei sunt cei care iti dau adevarata dimensiune a muncii depuse. Cu ajutorul lor am reusit sa dezvoltam constructiv si sa facem cunoscuti publicului larg artisti ca Sonny Flame, Alessia, F.Charm, Zhao, Allexinno, Miss Mary, Andrew, Merci Band si acum, mai nou, Blazon si Baboi, urmand ca si pe viitor sa depunem toate eforturile pentru a promova si sustine corespunzator artistii care se vor alatura echipei noastre.” George Onea – CEO Red Clover Media.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: