Nico feat. F. Charm – 9 (videoclip)

0
1361

Nico-feat-F-Charm-9-single-nou

Single-ul 9 cu F.Charam a avut succes inca de la aparitie, iar acuma era timpul sa apara si videoclipul.  Nico a filmat  videoclipul pentru piesa  9, in regia lui Alex Ceausu, unde, alaturi de artista au fost prezenti  si dansatorii sai. Videoclipul reda povestea dintre doi indragostiti(actrita Silvana Ciucalau si iubitul ei) care, dupa noua luni de iubire, devin parinti.

Este o piesa care s-a bucurat de succes inca de cand am lansat-o. Asta m-a determinat sa filmez si clip pentru ea. Am filmat timp de 8 ore pe o strada din Capitala, dar si intr-o casa parasita. Sunt sigura ca o sa va placa intreaga actiune”, a marturisit Nico.

Imi doream de mult sa scriu si sa inregistrez o piesa cu Nico, datorita faptului ca este o artista care da valoare fiecarei piese pe care isi pune vocea, iar impreuna cu cu echipa mea Lanoy Production am facut ca rezultatul sa fie unul de care sa ne mandrim. Este o piesa optimista, cu un mesaj profund, iar cum in ultima perioada am fost artistul si producatorul melancolic, aceasta melodie intareste starile mele emotionale” a declarat F. Charm.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: