Inna a lansat o noua piesa dar si un preview pentru noul album

0
1046

Inna este cu siguranta artistul roman  cu cel mai mare impact din ultimii 20 de ani. Are un succes fenomenal peste hotare, dar si in tara. Acorda o importanta extrem de mare imaginii, promovarii si stilului. In plus fata de stilul popcorn abordat in mod normal, artista de la malul marii nu a uitat nici de prima sa dragoste: Rock-ul, astfel ca a lansat un proiect inedit alaturi de trupa  The Marker prin care a dat o noua forma pieselor sale; o interpretare rock care au demonstrat ca Inna nu este un proiect artificial, ci chiar are voce.

Inna a lansat recent o noua piesa de pe albumul ce urmeaza sa fie lansat, aceasta se numeste  Party Never Ends si da si titlul albumului cu nr 3 .

Pentru aceasta sesiune live Inna a filmat in cadrul proiectului  Rock the Roof  in Istanbul. Ideea este dstul de simpla, dar inedita in acelasi timp: artista canta o varianta acustica/rock a pieselor sale alaturi de trupa The Marker pe acoperisul unei cladiri dintr-o anumita capitala. Astfel avem ocazia sa o admiram pe Inna cantand dar si sa admiram privelistea.

Party Never Ends by INNA (Partial Album Preview)

credit foto: Inna.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: