Inna a lansat o noua piesa dar si un preview pentru noul album

Date:

Inna este cu siguranta artistul roman  cu cel mai mare impact din ultimii 20 de ani. Are un succes fenomenal peste hotare, dar si in tara. Acorda o importanta extrem de mare imaginii, promovarii si stilului. In plus fata de stilul popcorn abordat in mod normal, artista de la malul marii nu a uitat nici de prima sa dragoste: Rock-ul, astfel ca a lansat un proiect inedit alaturi de trupa  The Marker prin care a dat o noua forma pieselor sale; o interpretare rock care au demonstrat ca Inna nu este un proiect artificial, ci chiar are voce.

Inna a lansat recent o noua piesa de pe albumul ce urmeaza sa fie lansat, aceasta se numeste  Party Never Ends si da si titlul albumului cu nr 3 .

Pentru aceasta sesiune live Inna a filmat in cadrul proiectului  Rock the Roof  in Istanbul. Ideea este dstul de simpla, dar inedita in acelasi timp: artista canta o varianta acustica/rock a pieselor sale alaturi de trupa The Marker pe acoperisul unei cladiri dintr-o anumita capitala. Astfel avem ocazia sa o admiram pe Inna cantand dar si sa admiram privelistea.

Party Never Ends by INNA (Partial Album Preview)

credit foto: Inna.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...